Fiul lui Michael Jackson, hotarat sa spuna adevarul despre problemele din familia sa

Prince , fiul cel mare al lui Michael Jackson , s-a hotarat sa rupa tacerea si sa spuna adevarul cu privire la problemele cu care se confrunta in ultima perioada familia sa.

Dupa ce Prince , alaturi de fratii lui, au fost luati din custodia bunicii lor, Katherine Jackson, si plasati sub tutela varului TJ Jackson, baiatul cel mare al lui Michael Jackson s-a infuriat si a inceput sa faca cateva dezvaluiri surprinzatoare, pe Twitter, despre unii membrii ai familiei lui.

Atacurile adolescentului au fost indreptate in special catre matusa lui, Janet Jackson , dupa ce aceasta le-a interzis copiilor sa vorbeasca cu bunica lor.

Baiatul a postat pe Twitter: „Iti scriu pentru simplul fapt ca solicitam sa vorbim cu bunica chiar acum. Daca veti continua cu minciunile, eu voi continua cu adevarul.”

Dupa ce Prince a vorbit, intr-un final, cu bunica sa, a postat urmatorul mesaj: „Desi sunt fericit ca bunica mea s-a intors, dupa ce am stat de vorba cu ea, mi-am dat seama cat de mult a fost mintita. Sunt foarte suparat si sa ma simt ranit”.

Intr-un alt mesaj postat pe Twitter, Prince sustine ca a ajuns la concluzia ca tatal lui a avut dreptate atunci cand l-a avertizat despre unii oameni si comportamentul lor, parand a face referire la unii membri ai familiei sale.