Femeia terorizată de Godzilla, un „vecin” împotriva căruia nu poate face nimic


Edna Geisler, o femeie de 69 de ani, este terorizată zilnic de două luni de un „vecin” care îşi face veacul în curtea sa. El „cârâie” la femeie, sare când nu se aşteaptă şi ciupeşte. E vorba de un curcan sălbatic pe care l-a numit Godzilla din pricina staturii sale.
„Mi-e teamă să mai ies din casă”, spune femeia, care şi-a făcut obiceiul de a ieşi cu noaptea în cap din casă, atunci când curcanul sălbatic pe care l-a supranumit Godzilla nu este în curte. Dar nici astfel de tactici nu dau roade, pentru că pasărea sălbatică nu o mai lasă să intre în curte când se întoarce. Astfel, femeia trebuie să se apere cu o mătură de grădină împrumutată de la vecini, dar nu are voie nici să îi facă rău curcanului. Godzilla locuieşte în pădurea de lângă casa femeii, dar vine în grădina acesteia în fiecare dimineaţă la 7 şi pleacă înapoi în pădure la 7 seara, considerând că e proprietarul curţii femeii în tot acest timp, scrie Freep.

Toate plângerile Ednei la autorităţile din orăşelul din Michigan unde locuieşte au rămas fără rezultat, pentru că i s-a spus că nu pot lua această pasăre -spre deosebire de americancă, curcanul e protejat de lege- de lângă casa sa şi nici nu o pot ajuta în niciun fel. Sfatul autorităţilor pentru femeie este să îşi cumpere o umbrelă mare pe care să o folosească -deschisă- pentru a-l împiedica să atace.

„De fiecare dată când mănânc curcan zâmbesc. Mi-ar plăcea să îi fac asta şi lui”, spune Edna, care aşteaptă ca la finalul lunii aprilie să înceapă sezonul de