Explozie de silicoane. I-au explodat silicoanele, la propriu!


Kylie Hudson, 27 de ani, mamă a trei copii, a trebuit să ajungă la spitalul de urgenţă după numai şase săptămâni de la o operaţie în care i s-a făcut un implant cu silicoane.

Femeia credea că s-a documentat destul de bine pentru a lua o decizie corectă în privinţa riscurilor unui implant cu silicoane, însă la numai şase săptămâni de la operaţie, în timp ce era pe plajă în costum de baie, implanturile i-au explodat instantaneu. „Corpul literalmente mi-a explodat. Am urlat, iar apoi am leşinat de durere”, a mărturisit aceasta pentru „The Sun”.

Tânăra ar putea rămâne cu urme pe viaţă. Medicii au avertizat-o că în acest moment corpul i-ar putea refuza un nou implant. Femeia din Marea Britanie spune că nu înţelege cum i s-a putut întâmpla aşa ceva, după ce a plătit 5.000 de euro (23.000 de lei) pentru operaţia pe care i-a finalizat-o unul dintre cei mai renumiţi chirurgi esteticieni din Londra. Acum, femeia este obligată să umble cu 310 copci pe piept şi cu o vestă specială de protecţie, scrie „The Sun„.