Documentul secret al Armetei Americane: „Folosiţi tactica Hiroshima” pentru războiul cu Islamul


Un document secret al Armatei Americane, descoperit de cei de la wired.com a scos la iveală un plan năucitor pe care americanii îl au în ceea ce priveşte conflictele armate. Potrivit acestui document, singura soluţie pentru ca americanii să fie protejaţi de teroriştii islamici este ca aceştia să atace total, pe toate planurile.

Una din strategiile pe care armata americană doreşte să o aplice este aceea a strategiilor de la Hiroshima, pentru a distruge mai multe oraşe inamice dintr-o singură lovitură.

Aceste planuri au fost extrase dintr-un curs care a fost predat la Departamentule Apărare în cadrul colegiului american Joint Forces Staff, însă cursul a fost scos din programă după primele ore.

Aceste documente au atras atenţia liderului mişcării şiite Hezbollah, Hassan Nasrallah, care a acuzat SUA că alimentează terorismul şi războiul din Siria, din dorinţa macabră de a distruge din temelii această ţară.
„Cine îşi doreşte de fapt distrugerea Siriei? America este prima care vrea acest lucru, apoi vine Israelul şi unele ţări arabe”, a declarat Nasrallah.

Americanii au încercat, potrivit acestui document, să scoată la iveală faptul că nu al-Qaeda este principalul inamic al statului, ci credinţa islamică în întregimea ei, scrie wired.com