Dezvăluiri ŞOCANTE la Braşov: Un PREOT, client al clubului în care se făcea sex cu „bebeluşi”


Dezvăluiri şocante despre clubul din Braşov unde mai mulţi minori ar fi fost obligaţi să se prostitueze. Un bărbat, care este animator în club, spune că printre clienţii fideli ai reţelei de traficanţi de minori făceau parte avocaţi, un procuror şi chiar un preot.
Claudiu Nicolae Sava este travestit de 20 de ani şi timp de 12 ani a dansat în clubul din Braşov. El susţine că printre clienţi era un procuror, dar şi o faţă bisericească. Animatorul spune că preotul era din Argeş şi era cunoscut în club sub pseudonimul „Coana preoteasa” şi avea o preferinţă pentru „bebeluşi”, aşa cum erau numiţi, în discuţiile telefonice şi nu numai, minorii de sex masculin cu vârste fragede de 10-14 ani.

Iniţial localul din Braşov a fost un refugiu exclusiv pentru comunitatea gay. În 2004 clubul deţinut de Dodo Ferencz a devenit însă accesibil pentru oricine. De atunci, tot mai mulţi minori au început să frecventeze clubul.

Bărbatul spune că aceşti tineri veneau în club de bunăvoie, fără să fie obligaţi de cineva.

Cardiologul Horaţiu Rus de la spitalul judeţean din Braşov care lucra şi la o clinică privată este acuzat că ar fi profitat de poziţia sa pentru a întreţine relaţii sexuale cu doi băieţi aflaţi sub tratament. Unul dintre tineri le-a mărturisit anchetatorilor că a încercat să se sinucidă din cauza traumei psihice la care a fost supus. Astazi unul dintre membrii reţelei care se ocupa de racolarea minorilor a fost prins la Bucureşti.