Dana Rogoz nu vrea sa dezvaluie locul si data nuntii sale


Desi majoritatea vedetelor fac un adevarat eveniment national din ceremonia si petrecerea nuntii lor, Dana Rogoz isi doreste cat mai multa discretie cand vine vorba de acest lucru.

Actrita, in varsta de 26 de ani, care se va casatori in aceasta luna cu logodnicul sau, regizorul Radu Dragomir (45 de ani), a precizat ca nunta va avea loc in afara Bucurestiului, insa nu a spus nici locatia, nici data evenimentului.

Dana Rogoz a acceptat, totusi, sa le dezvaluie jurnalistilor de la Libertatea cateva amanunte referitoare la modul in care se va desfasura ceremonia.

Vedeta va avea cinci domnisoare de onoare, printre care si cele doua prietene din lumea showbiz-ului, Adela Popescu si Laura Cosoi .

Pentru ca isi doreste o petrecere simpla, intr-un cadru feeric, Dana a dezvaluit ca va amenaja un cort alb intr-o poienita, iar cei 130 de invitati se vor bucura de decoratiunile din hartie colorata, ghirlande sau ghivece cu flori de camp.

Nu a fost uitat nici desertul, iar simpatica actrita a decis sa-si incante invitatii cu briose colorate: verde deschis, lila lavanda si ivoriu.

In legatura cu rochia aleasa, viitoarea mireasa a precizat ca este vorba de o creatie a Veronicai Zaharia si este „foarte diafana, ca o boare”.