Daca iti regasesti copilaria in aceasta poza, trebuie sa vezi cum va arata lumea jocurilor in 2012

Afla in timp real noutatile din gaming si tehnologie de la trimisul special la Las Vegas, George Buhnici.

Industria jocurilor scoate in fata tot ce are ea mai bun si mai nou la targul de tehnologie CES de la Las Vegas, evenimentul numarul 1 din IT&C. Microsoft, Sony si Nintendo promit sa faca spectacol si sa surprinda gamerii din lumea intreaga cu noile lor produse.

Ce se stie deja despre CES este ca Sony va veni cu noi jocuri pentru PlayStation Vita, urmasul PSP, si speram sa vedem cum va interactiona aceasta cu PlayStation 3. Sony face eforturi pentru ca tehnologia sa poata ajunge si in casele salariatilor de rand.

Controller evolution

Si la standul Nintendo va fi agitatie maxima, pentru ca reprezentantii companiei ar putea aduce la CES hibridul tableta-consola Wii U. Compania Nintendo a mai lipsit de-a lungul anilor de la aceste expozitii, insa acum reprezentantii ei par hotarati sa lase o impresie buna.

Zvonurile despre Xbox 720 continua sa curga, asa cum fanii Playstation viseaza in continuare la un Playstation 4, desi Sony sustine ca inca mai are multe unitati PS3 de vandut pana atunci. Daca Microsoft va plusa insa, Sony va simti nevoia sa raspunda.

Chiar daca CES nu este un eveniment de gaming, fanii se pot astepta si la multe accesorii ce vor fi prezentate.

Poate cea mai asteptata este o tableta exclusiva pentru gaming promisa de Razer, companie ce este intr-un parteneriat cu NVidia si care si-a anuntat noua „jucarie” printr-un teaser ce e fara indoiala un atac la adresa Apple.

Pentru toti cei care au crescut cu un controller in mana :), CES 2012 merita urmarit pentru ca va aduce cu siguranta un nou element intr-o serie ce a evoluat fascinant de-a lungul anilor.