Cristian Preda: Am refuzat candidatura la Sectorul 4, am propus sa candidez la Primaria Capitalei

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca PDL Bucuresti i-a propus sa candideze la Primaria Sectorului 4, dar ca a refuzat, cu atat mai mult cu cat nu poate fi „secundul lui Prigoana”.

Am refuzat sa fiu pompier pentru incendiul creat UNPR in Sectorul 4, cu atat mai mult cu cat nu pot sa fiu secundul lui Prigoana, care a cerut excluderea mea din partid„, a spus Preda. El a precizat ca a exprimat disponibilitatea de a candida la Primaria Capitalei.

Intrebat ce raspuns a primit din partea conducerii PDL Bucuresti la aceasta propunere, Cristian Preda a raspuns: „Se analizeaza”.

Anterior, surse din partid declarasera pentru Mediafax ca PDL i-a propus europarlamentarului Cristian Preda sa candideze la Primaria Sectorului 4 la alegerile din 10 iunie, numele sau fiind luat in calcul de catre democrat-liberali si pentru Primaria Capitalei. Liderii PDL Bucuresti s-au reunit, sambata la pranz, in sedinta Biroului Permanent al organizatiei.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a convocat sedinta, tema discutiilor fiind legata de stabilirea candidatilor pentru alegerile locale din 10 iunie.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, sambata, la intrarea in sediul PDL Bucuresti, ca va propune Biroului Permanent al organizatiei ca partidul sa se prezinte in alegerile locale de la Capitala pe liste proprii si cu candidati proprii.

Sursa: Mediafax