Chinezii ataca piata: Samsung Galaxy S III la pret exagerat de ieftin

Smartphone-ul costa incredibil de putin. Dar si dotarile sunt usor altele.

Nu e la indemana oricui sa dea cel putin 2600 RON pentru un Samsung Galaxy S III nou, la liber. Asa ca varianta Made in China le-ar putea surade unora. Aceasta tara a inceput sa produca copii ale acestui smartphone, botezate HDC Galaxy S3.

Cu toate ca la aspect cele doua telefoane seamana, varianta chineza, de 200 de dolari a lui Galaxy S III are un ecran TFT de 4,7 inch, un procesor la 1 GHz, 512MB de RAM si o camera de 5 MP, scrie engadget.com. 200 de dolari inseamna totusi, cam un sfert din pretul gadget-ului original, deci e normal ca si specificatiile sa fie altele.

Dar exista si modele mai scumpe si un pic mai bune. Pentru 270 de dolari, utilizatorul primeste un telefon cu procesor dual-core la 1,2 GHz, ecran de 4,8 inch si camera principala de 8MP. Asa arata clona:

Cei care doresc un Samsung Galaxy S III real, il pot cumpara mai ieftin de la operatorii de telefonie mobila, care au preturi pornind de la 279 euro. Trebuie, totusi, sa-ti faci un calcul sincer, care sa includa pretul abonamentului.

Sursa: Yoda.Ro