Cel mai prost hot. A furat un iPhone iar apoi i-a trimis proprietarului, fara sa vrea, poze cu el

O femeie, al carei iPhone i-a fost furat in timpul unei croaziere pe vasul Disney, a reusit sa il identifice pe hot dupa ce acesta i-a trimis, fara sa isi dea seama, poze pe care si le-a facut cu respectivul smartphone.

Fara ca hotul sa stie, pozele pe care acesta le facea cu iPhone-ul era stocat automat pe contul de iCloud al proprietarului, care permite stocarea de date.

Katy McCaffrey, posesorul smartphone-ului, a demarat dupa aceea o campanie de a-l identifica pe autorul furtului, postand pe contul ei de Facebook poze pe care le primea cu acesta.

In imagini se putea vedea cum suspectul, angajat al vasului Disney Wonder, se distra la petreceri si cu ceilalti colegi de serviciu.

Katty a reusit sa il identifice pe acesta dupa ce i-a vazut numele scris pe o uniforma, intr-una din fotografii.

Oficialii vasului au precizat ca presupusul hot a fost plasat in concediu administrativ si ca femeia isi va recupera iPhone-ul.

Tratam foarte serios acest incident. Avem toleranta zero pentru acest tip de comportament. Am recuperat telefonul iar Katty McCaffrey il va primi cat de curand„, a precizat un purtator de cuvant.

Sursa: The Telegraph