Cearta intre Bianca Dragusanu si Mircea Solcanu


Bianca Dragusanu este cunoscuta in lumea mondena pentru temperamentul ei vulcanic, asa ca, dupa ce Mircea Solcanu i-a criticat creatiile vestimentare, roscata a rabufnit si i-a dat o replica acida.

Iubita fotbalistului Adrian Cristea a fost ironizata de Solcanu, care nu este de acord cu titulatura atribuita Biancai, cea de designer vestimentar.

„Dat fiind ca ea a avut acea relatie cu Catalin Botezatu , a zis ‘Da ce, eu sunt mai proasta?’. Papusa, nu tu ai creat asta. Aceasta a fost creata de niste oameni care dupa aceea le-au vandut la sex shop si le-au facut din latex”, a declarat prezentatorul de la Acasa TV.

Fosta asistenta de la „Un show pacatos” i-a transmis lui Solcanu, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca va incerca sa nu-l mai supere in viitor si va crea niste tinute speciale pentru el.

Ea s-a intrebat, retoric, daca nu cumva Mircea Solcanu este deranjat de faptul ca nu a gasit haine potrivite pentru el:

„Draga Mircea Solcanu, pana la urma ce te intriga?? Faptul ca n-am facut niste haine, pe care altii le vand prin sex shop (asta ne mai implicandu-ma pe mine) sau faptul ca n-ai gasit nimic care se „muleze” perfect pe trupul tau, din colectia mea??

Promit, n-am sa te mai dezamagesc, si in urmatoarea colectie, voi face si ceva special pentru tine”.

Sursa: vedeta.ro