Ce LOVITURĂ au dat „diavolii”! VIDEO Transferul care poate aduce Liga la Milano! Suma plătită reprezintă un record mondial, Real, Barça sau City, învinse în negocieri!

AC Milan se află în plin proces de întinerire a lotului după cum anunţa fiul lui Silvio Berlusconi, Pier. „Diavolii” vor să schimbe imaginea de echipă încremenită în timp şi să aducă sânge proaspăt pe San Siro.

În acest sens, milanezii informează astăzi că au plătit 500.000 de euro pentru un fotbalist care are doar 14 ani. Suma de transfer reprezintă un record mondial ţinând cont de vârsta jucătorului.

Hachim Mastour este puştiul care i-a impresionat pe italieni. Poreclit „Messi al Marocului”, Mastour reprezintă investiţia în viitor a celor de la AC Milan.

„Are calităţi extraordinare, dar hai să nu punem prea multă presiune pe el. Mastour este un copil, are doar 14 ani. Reprezintă însă viitorul”, a declarat vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani.

Real Madrid, Barcelona, Inter Milano, Juventus şi Manchester City l-au mai dorit pe atacantul marocan descoperit de Reggiana, dar „diavolii” s-au mişcat mai rapid.

Mastour este fotbalist de picior drept, poate juca şi pe poziţia de playmaker şi deţine calităţi excepţionale în a dribla, precum şi un şut năpraznic.

Calităţile sale tehnice pot fi remarcate şi în scurta prezentare făcută de presa din Italia, în video-ul de mai jos: