Ce-i spunea violatorul victimei sale de 19 ani in timp ce aceasta suna la 112

Un barbat a agresat o adolescenta intr-un local din Marea Britanie fara sa stie ca tanara sunase deja dupa ajutor si ca operatorul auzea tot ceea ce se intampla in incapere.

Inregistrarea a fost folosita ca proba in procesul impotriva agresorului. Juriul a fost in stare de soc cand a auzit conversatia acuzatului cu victima de 19 ani.

“Deschide-ti picioarele. O sa te violez”, se aude cum barbatul ii cere fetei.

“Nu, nu, nu”, tipa tanara disperata.

“Esti calda, esti fermecatoare, o sa te violez”, a fost replica lui.

Se pare ca operatorul a raspuns chiar in momentul in care agresorul, in varsta de 20 de ani, o dezbracase pe fata si incerca sa o imobilizeze.

In instanta s-a aflat ca barbatul a fugit de la locul agresiunii complet gol, speriat de aparitia unui agent, dar si a prietenilor fetei.

Tanara a fost dusa de urgenta la spital cu o ambulanta. Victima avea 33 de rani pe trup si era plina de sange pe fata.

Interogat de politie, agresorul a declarat ca a fost sex de comun acord, nici vorba de viol.

Individul a obligat victima sa-i faca sex oral. Apoi a violat-o”, a declarat procurorul in instant.

Fata isi cunostea agresorul de la scoala. Ea, impreuna cu el, si alti prietenii au iesit in oras. La un moment dat cei doi s-ar fi separat de restul grupului, ar fi ajuns intr-o alta incapere a locului si acolo el ar fi devenit agresiv.

L-am implorat sa ma lase sa plec. M-a lovit de trei ori si sangele a inceput sa curga. Nu imi aduc aminte actul in sine, doar ca m-a obligat sa-i fac sex oral. Cred ca din cauza socului am uitat multe dintre cele intamplate”, a marturisit tanara.

Procesul este in desfasurare.