Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo – „Arata-le la toti”

Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo – „Arata-le la toti”

Cabron lanseaza videoclipul piesei Arata-le la toti, un mesaj de incurajare adresat celor care lupta cu entuziasm pentru indeplinirea idealurilor.
„Cred ca in viata e important sa urmezi calea pe care o consideri a fi cea mai buna pentru tine si sa nu te lasi influentat de cei din jur. Sa ai incredere in visul tau si sa nu renunti, chiar daca piedicile sunt multe.” , declara Cabron.

Clipul Arata-le la toti spune povestea a doi prieteni buni, interpretati de Alex Velea si Iulian Moga, care aleg la un moment dat sa mearga pe drumuri diferite in viata. Filmarile au durat nici mai mult, nici mai putin de 20 de ore si s-au desfasurat in mai multe locatii din Bucuresti: pe strazile cartierului Salajan, la Spitalul Colentina si in subsolul unei cladiri vechi, iar regia clipului poarta si de aceasta data semnatura lui Iulian Moga.

Piesa Arata-le la toti este un featuring cu Pacha Man si Jazzy Jo si a starnit un adevarat buzz in mediul online, reusind sa creeze chiar si o „competitie” intre membrii echipei HaHaHa Production, cu totii dorindu-si sa apara in videoclip. In urma tragerii la sorti, printre norocosi s-au numarat: Mihai Ristea, Boier Bibescu, Serban Cazan, DJ CellBlock, Crocodealer, precum si noul lor coleg de la studio, Max Kissaru.