Buzău. 60 de persoane au protestat în faţa Primăriei: Am primit fidea, orez, făină, mălai, dar unde sunt salamul, carnea, măslinele, caşcavalul?


Circa 60 de persoane din localitatea buzoiană Cilibia au protestat, vineri seară, în faţa Primăriei din comună. Oamenii au acuzat autorităţile locale că le fură ajutoarele venite din ţară, scrie Antena3.

Pentru calmarea oamenilor a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.

Conform comisarului Florina Crucianu, scandalul între localnici şi primar a fost determinat de modul în care se împart ajutoarele venite din ţară pentru sinistraţi.

„noi nu am primit conserve, n-am primit salam, am primit doar ce s-a dat printre degete: o pungă de fidea, orez, făină, mălai, zahăr şi ulei, dar unde s-au dus salamul, carnea, măslinele, caşcavalul, unde s-a dus? Noi vrem să ne dea din toate câte una, aşa cum ni se cuvine!” au spus localnicii care acuză primarul localităţii de modul cum s-au împărţit ajutoarele.

În replică, primarul a arătat că a primit trei camioane cu alimente pe care le-a împărţit astfel ca să ajungă tuturor locuitorilor din cele patru sate ale comunei.