Bonetti scoate din echipa jucatorul BLESTEMAT si-l baga pe ‘Pirlo’! Andone trimite 3 achizitii pe teren! Echipele probabile la Supercupa:

Dinamo si CFR Cluj joaca in primul meci al noului sezon! Supercupa Romaniei se joaca in aceasta seara pe National Arena iar cei doi antrenori, Dario Bonetti si Ioan Andone, incearca sa-si surprinda adversarul!

Andone o cunoaste foarte bine pe Dinamo, mai multi jucatori ai „cainilor” fiind antrenati in trecut de tehnicianul CFR-ului. Totusi, Bonetti spera sa vina cu niste surprize. Prima ar fi lasarea pe banca a lui Ionel Danciulescu – veteranul lui Dinamo a jucat pana acum 4 Supercupe al Romaniei si le-a pierdut pe toate! In atacul lui Dinamo va fi Marius Niculae, cel care ar putea sa joace ultimul meci la Dinamo inainte sa plece.

Bonetti spera sa dea lovitura pe benzi unde vor juca Alexe si Cosmin Matei. In schimb, mijlocul e „betonat”. ‘Pirlo’ Catalin Munteanu va fi responsabil cu pasele pentru jucatorii ofensivi in timp ce Issa Ba si Boubacar vor incerca sa opreasca atacurile CFR-ului

Andone nu pregateste surprize in primul 11 ci doar in ceea ce priveste rezervele! Fundas stanga de meserie, Viorel Nicoara este prima varianta de schimbare in atac! Trei dintre achizitiile CFR-ului debuteaza intr-un meci oficial in aceasta seara

Echipa probabila a lui Dinamo:
Naumovski – Rus, Luchin, Grigore, Pulhac – Ba, Boubacar – C Matei, C Munteanu, Alexe – M Niculae

Echipa probabila a CFR-ului
Felgueiras – Lionn, Cadu, Maftei, Camora – Valente, Muresan, Sare, Deac – Sougou, Kapetanos

 

Sursa: Sport.Ro