BĂTAIE în vestiarul lui DINAMO

Bătaie ca-n filme în vestiarul lui Dinamo, înainte de Supercupa cu CFR Cluj: Adrian Mărkuş, venit în probe de la FC Bihor, l-a doborât la pământ, din câteva lovituri, pe Cristian Bălgrădean, deranjat de o glumă a portarului!

Evenimentele au fost povestite pentru Gazeta Sporturilor de mai mulţi fotbalişti ai lui Dinamo. Totul a pornit de la o glumă: Cristi Bălgrădean (24 de ani) a vrut să se amuze pe seama mai tânărului său coleg, Andrei Mărkuş (19 ani).

„Haideţi să vă zic eu cum i se spunea lui Mărkuş acum câţiva ani! Era poreclit «Bulă», acum gândiţi-vă şi voi de ce!”, a spus portarul. Mărkuş i-a cerut lui Bălgrădean să se oprească, dar portarul a mai spus o dată, iar de aici a început bătaia. Chiar dacă e mai mic de înălţime, Mărkuş s-a repezit la Bălgrădean, l-a lovit cu pumnii şi l-a pus la pământ imediat! Portarul a ripostat şi el, apoi colegii i-au despărţit pe cei doi „cocoşi”, chiar dacă aceştia îşi mai aruncau priviri ucigătoare şi cuvinte grele.

Incidentul a ajuns şi la urechile şefilor, care au decis să nu ia decizii dure înainte de Supercupă. La foarte puţin timp după meci, Mărkuş a fost anunţat să nu mai vină la antrenamente şi a fost trimis la Oradea, iar Bălgrădean a scăpat cu o admonestare verbală.