Barbat batut de agentii de paza in Spitalul Buzau, dupa ce a facut scandal si a injurat asistentele

Scandal mare marti seara la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean din Buzau. Suparat ca sotia lui, care avea o criza de rinichi, nu a fost tratata de nimeni timp de cateva ore, un barbat a inceput sa le injure pe asistente.

Speriate, acestea au chemat o echipa de protectie, iar agentii au actionat in forta. Recunosc acum l-au batut pe individ, cu pumnii si picioarele, dar n-au stiut altfel cum sa-l potoleasca.

Sotia celui batut in sectia de Primiri Urgente spune ca a asteptat cateva ore pe holurile spitalului, fara s-o bage in seama nicio asistenta.

Trei agenti ai unei firme cu care spitalul avea contract au sosit imediat. Sotul femeii sustine ca acestia, fara sa il intrebe nimic, l-au luat la bataie, iar martori ii sunt mai multi pacienti si chiar paznicii spitalului.

Agentii firmei de protectie recunosc ca au intervenit in forta, dar spun ca asta le e datoria.

Barbatul care a fost batut de agenti spune ca va depune plangere la politie.

Scandalul de marti seara nu e singurul care a avut loc in ultima perioada la spitalul din Buzau. La sfarsitul anului trecut, un tanar de 28 de ani a amenintat o asistenta si s-a luat la bataie cu agentii de paza.

In incaierare a spart un geam si a aruncat pe jos monitoarele calculatoarelor cu evidenta pacientilor. In final, a fost amendat si are acum dosar penal.