Au luat lumina si erau s-o vada si la capatul tunelului. Scandal FILMAT intr-o discoteca din Gorj

Impuscaturi, pumni, picioare si scaune in cap, intr-o discoteca din judetul Gorj. Doua gasti de tineri au fost gata sa se linseze, imediat ce s-au intors de la biserica de unde luasera lumina.

In imagini se vede cum unul dintre scandalagii ameninta pe toata lumea cu o arma. Nu ezita sa o foloseasca si trage doua focuri. O bila nimereste in tavan iar celalalta ricoseaza intr-o usa. Putin a lipsit ca cineva sa nu fie ranit.

Barbatul este insotit de un prieten din acelasi grup, imbracat cu un tricou rosu. Acesta are de impartit ceva cu un alt tanar din gasca rivala pe care il alearga prin bar. La un moment dat este prins de cei doi. Unul il tine iar celalalt ii cara pumni si picioare, apoi il loveste cu un scaun in cap. Prietena celui ranit incerca, in mai multe randuri, sa-i desparta dar este impinsa cu brutalitate.

Patronul localului vrea si el sa aplaneze conflictul, dar este amenintat cu arma si abia scapa sa nu fie linsat.

Initial, bataia a inceput in afara discotecii dar s-a mutat inauntru. Sotia patronului povesteste ingrozita ca a trecut prin momente de cosmar. Cand a inceput scandalul si-a luat copilul si s-a refugiat intr-o camera de serviciu a localului. A stat acolo tremurand pana a venit politia.

Femeia a crezut ca sotul ei nu mai scapa. Barbatul care a semanat teroare in discoteca a fost ridicat la cateva ore dupa scandal de politisti.

Daca va fi gasit vinovat, pistolarul va fi condamnat la 5 ani de inchisoare. Celalalt agresor va fi cercetat numai daca victima sa va depune o plangere.

Sursa: Pro TV