4 vedete devenite eroi in viata reala

Chiar daca au o pozitie privilegiata in societate, multe vedete sunt atente la nevoile celor din jur si isi ofera ajutorul neconditionat, ori de cate ori au ocazia.

Fie ca a fost vorba de bani, fie ca au actionat sub presiunea unui moment tensionat, exista cateva celebritati care merita sa poarte titulatura de „eroi”.

1. Tom Cruise

Tom Cruise este cea mai mediatizata vedeta a momentului de la Hollywood, in urma divortului de frumoasa actrita Katie Holmes .

Totusi, nu acesta este motivul pentru care il aducem in discutie. Ne dorim sa subliniem calitatile sale de „erou” , asa ca vom aminti cateva episoade tensionate al caror protagonist a fost.

In 1996, Tom Cruise a ajutat o femeie care fusese lovita de o masina in LA. Pentru ca soferul vinovat a fugit de la locul accidentului, starul din „Top Gun” a stat langa femeie pana a venit o ambulanta, iar, cand a aflat ca aceasta nu are asigurare, i-a platit si spitalizarea (7.000 de dolari).

In acelasi an, Tom Cruise a salvat si doi pusti care erau sa fie calcati in picioare la premiera unuia dintre filmele sale.

2. Kate Winslet

Partenera lui Leoardo DiCaprio din filmul „Titanic”, actrita Kate Winslet a salvat o batrana, in varsta de 90 de ani. Femeia, care nu se putea deplasa era cat pe ce sa fie arsa de vie.

Episodul s-a intamplat in vara anului 2011, cand Kate se afla in locuinta miliardarului Richard Branson. In urma unui fulger, imobilul in care era gazduita a luat foc. Kate si-a scos copiii din casa, apoi s-a intors in mare graba si a luat-o in brate pe Eve , mama lui Branson.

3. Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger nu este erou doar in filmele de actiune in care joaca, ci a dovedit ca are aceleasi calitati si in viata reala.

Fostul guvernator al Californiei a salvat un om de la inec. Schwarzenegger se afla intr-o vacanta in Hawaii, cand a vazut in apa un om care nu mai putea inota, din cauza unui carcel.

Actorul a sarit dupa el si l-a tras pana la mal, apoi a stat alaturi pana ce barbatul si-a revenit.

4. Vin Diesel

Vin Diesel a salvat doi copii dintr-o masina pe cale sa explodeze. Actorul american era in trafic, conducand o motocicleta, cand a vazut ca masina din fata sa a deraiat si s-a rostogolit.

Diesel a mers imediat si i-a scos pe copiii aflati pe bancheta din spate, apoi l-a ajutat pe sofer sa iasa pe geam. In numai cateva minute, masina a fost cuprinsa de flacari.