3 vedete care au copii diagnosticati cu autism


Autismul este una dintre tulburarile neurologice comune si nevindecabile intalnite la copii.

Toni Braxton, Jenny McCharty si Sylvester Stallone sunt doar cativa dintre parintii celebri ai caror copii au fost diagnosticati cu autism si care nu si-au pierdut speranta ca intr-o buna zi se va gasi un leac pentru aceasta afectiune nemiloasa.

1. Toni Braxton

Toni Braxton este vedeta care a facut cu greu fata diagnosticului de autism pus fiului sau, Diezel, la varsta de numai trei ani.

Vedeta nu a vrut sa accepte, in prima faza, ca fiul ei are o boala incurabila si a mers din usa in usa la medici, in vederea gasirii acelui specialist care sa-i faca bine copilul.

Cand in sfarsit a acceptat ca la ora actuala autismul este incurabil, artista a inceput sa se implice intr-o multime de campanii pentru a strange fondurile necesare cercetarii si gasirii unui leac.

2. Jenny McCarthy

Jenny McCarthy este cea mai dedicata si implicata vedeta in lupta cu autismul, datorita fiului sau, Evan, diagnosticat cu aceasta tulburare la doi ani. Nimic nu pare sa-i scoata din cap actritei faptul ca fiul sau a facut autism din cauza unor vaccinuri administrate in copilarie.

Pentru a-si dovedi teoria, McCarthy s-a implicat, de-a lungul timpului, intr-o multime de campanii si evenimente caritabile, ba chiar a scris si carti, cu scopul de a strange bani pentru cercetari si noi descoperiri in acest sens.

3. Sylvester Stallone

Starul din seria „Rocky” este una dintre vedetele veterane in lupta cu autismul. Actorul este parintele unui baiat, Seargeoh, diagnosticat cu autism inca din anul 1985, cand fiul sau avea doar trei ani.

Pe cat de dur pare in filme, pe atat de sensibil si trist a fost sa vada ca fiul sau este captiv intr-o lume a tacerii, in care nu simte emotii, dragoste, afectiune, nimic. Actorul chiar a comparat autismul cu o statie radio, care din cand in cand isi mai pierde frecventa, dar nu stii niciodata cand anume.