Violatorul în serie prin în Capitală suspectat că viola 3 femei pe SĂPTĂMÂNĂ

Violatorul în serie prin în Capitală suspectat că viola 3 femei pe SĂPTĂMÂNĂ

Violatorul în serie prins în Bucureşti, la începutul lunii octombrie, este suspectat de anchetatori că, în ultimele trei luni, ar fi comis cel puţin trei violuri pe săptămână, însă victimele, toate femei de condiţie bună, s-au ferit să depună plângere.

Surse apropiate anchetei au declarat că una dintre ipotezele de lucru constă în aceea că bărbatul ar fi comis cel puţin câte trei violuri şi tâlhării pe săptămână.

Violatorul alegea numai femei sau adolescente de condiţie bună, pe care, după ce le tâlhărea, le supunea, sau cel puţin încerca să le supună, la perversiuni sexuale.

Laurenţiu Cristea a executat zece ani de închisoare, pentru viol şi tâlhărie, iar de la data de 16 iunie a acestui an, când a fost eliberat şi până la începutul lui octombrie, când s-a întors după gratii, nu a muncit nici măcar o zi, fapt care îi face pe poliţişti şi procurori să suspecteze că, în toată această perioadă, a trăit exclusiv de pe urma banilor şi bijuteriile luate de la victimele sale.

Anchetatorii care l-au audiat pe Cristea susţin că acesta este un om „înspăimântător” care ieşea pe stradă, în căutare de femei pe care să le violeze şi să le jefuiască, cu naturaleţea şi calmul omului care pleacă la serviciu.

„Victimele pe care le-am audiat au povestit despre Cristea că era un om calm, sigur pe el şi foarte dur. Le lua de păr, le punea cuţitul la gât şi, pe un ton foarte convingător, le spunea că le omoară. Apoi le ducea către zone cu vegetaţie cât mai deasă, pentru a fi ferit de ochii eventualilor trecători”, au relatat sursele citate.