Un pechinez din Targoviste a murit de tristete dupa ce stapanul sau si-a dat ultima suflare

Cainele este cel mai credincios prieten al omului – o zicala care s-a adeverit din nou, intr-un context trist, din pacate.

Un barbat de 65 de ani din Targoviste a fost gasit decedat in apartamentul sau, iar alaturi de el zacea si animalul lui de companie: un catel pechinez.

Vecinii spun ca nu au auzit de zile intregi nici un zgomot din apartamentul omului si cred ca animalul a murit si el de tristete, langa stapanul lui.

Vecinii au fost cei care si-au dat seama ca s-a intamplat ceva cu barbatul de 65 de ani. Oamenii stiau ca acesta nu obisnuia sa iasa prea des din casa, insa au remarcat ca din locuinta nu se mai auzea nici macar latratul catelului pechinez, animalul de companie al batranului.

In cele din urma, vecinii au sunat la 112, iar pompierii insotiti de politisti au intrat in casa barbatului. L-au gasit decedat, iar langa el zacea fara suflare si catelul.

Anuntata de autoritati, la apartament a sosit si fiica barbatului. Cu toate ca nu mai vorbea cu tatal ei de 15 ani, a ramas inmarmurita cand si-a vazut parintele fara viata.

Anchetatorii spun ca nu exista suspiciuni cu privire la cauza mortii barbatului si probabil bolile varstei l-au doborat. Verdictul final il vor da insa medicii legisti.