Un nou scenariu in cazul triplului asasinat din Timis. Ce s-a intamplat cu baiatul de 7 ani

Triplul asasinat din Timis, urmat de sinuciderea autorului, le ridica inca multe intrebari anchetatorilor. O parte din raspunsuri vor veni marti, dupa efectuarea autopsiei.

Intre timp, insa, anchetatorii au conturat un nou posibil scenariu al tragediei, iar mama copilului s-a intors in tara sa-si ingroape baiatul si parintii.

Pana ce vor fi anuntate rezultatele autopsiei, anchetatorii iau in calcul si ipoteza ca baiatul de 7 ani sa fi murit asfixiat cu monoxid de carbon.

Pe trupul lui nu s-au gasit urme de violenta, iar criminalistii spun ca este posibil ca, innebunit de durere, tatal copilului sa le fi reprosat socrilor ca nu au avut grija de el. Apoi i-a omorat si si-a luat viata.

Apropiatii femeii, care s-a intors din Italia, spun ca ea ar fi rupt relatiile cu tata copilului sau in urma cu trei luni. Atunci si-a luat toate lucrurile personale din casa si a plecat in Italia cu noul ei prieten.

Familia ei nu a fost de acord cu acest lucru si nici cu punerea in vanzare a casei pe care femeia o ridicase cand inca era in relatii bune cu ucigasul.