Traian Băsescu, huiduit la cununia fiicei sale. Zeci de oameni protestează la Primărie

Traian Băsescu, huiduit la cununia fiicei sale. Zeci de oameni protestează la Primărie

Bogdan Ionescu a sosit înaintea familiei prezidenţiale.

La scurt timp, au sosit şi Elena Băsescu, la braţul tatălui său şi alături de mama sa. În acest moment, persoane strânse în faţa primăriei l-au huiduit pe şeful statului.

În faţa Primăriei se află aproximativ 300 de persoane, însă doar un grup de câteva zeci scandează lozinci antiprezidenţiale, cum ar fi „Demisia!” şi „Jos Băsescu!”. Pe de altă parte, sunt persoane care au venit din curiozitate sau care vor să îi felicite pe miri şi să le ofere flori.

Reporterul Antena 3, Ivona Roşu, a relatat că incidentele sunt minore. „Mai mulţi protestatari, care au ajuns şi în Piaţa Universităţii, au venit la Primăria unde trebuie să ajungă cuplul, pentru a protesta faţă de acest eveniment”.

—————–

Mai sunt doar câteva ore până când Elena Băsescu va spune „DA” în faţa ofiţerului stării civile. Cununia religioasă va avea loc spre seară, iar marea petrecere va începe la ora 8, la palatul Snagov unde vor ajunge aproape 600 de invitaţi.

Vor curge darurile scumpe şi oaspeţii vor avea parte de o petrecere de zile mari la vila din Snagov, la nunta Elenei Băsescu. La ospăţ însă, nu vor juca toate rudele mirilor. Neamurile sărace, de la ţară, n-au fost invitate.

Oamenii din Malureni – satul în care s-a nascut alesul Elenei Basescu – aşteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe miri. Numai ca ei n-au fost invitaţi la petrecerea de la Snagov şi se vor mulţumi să vadă nunta la televizor.

Nici finii lui Traian Băsescu, din comuna gălăţeană Piscu, nu vor juca la nunta la palat. Fetiţa lor, Mihaela Cătălina, a fost botezată de preşedinte în 2006. Cu toate astea, naşii n-au mai trecut pe la ea de doi ani şi nici la nunta n-au poftit-o.

Rudele care-au fost lasate de-o parte spun că oricum nu-şi puteau permite să meargă la o astfel de nuntă.

Incidente la cununia civilă a Elenei Băsescu. Mai mulţi protestatari s-au adunat la Primărie, pentru a protesta.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au părăsit Primăria sectorului 2, unde s-au cununat civil. Preşedintele Traian Băsescu a părăsit Primăria cu puţin timp înainte de fiica sa.

1 comment for “Traian Băsescu, huiduit la cununia fiicei sale. Zeci de oameni protestează la Primărie

  1. 22 septembrie 2012 at 19:26

    Tovarăşe multstimat si iubit preşedinte Traian Basescu, ţin să vă anunţ cu firească mândrie si deplină mulţumire că mă khac în nunta fiicei dumneavoastră cu profund respect si adâncă recunoştinţă şi vă urez din suflet să urmaţi destinul neatârnat al predecesorului dvs glorios tovarăşul Ceaşcă si progenitura ce vi se marită azi să aibă soarta beizadelei ceauşiste la fel de mezine. Aşa să ne-ajute lunetiştii!

Comments are closed.