Teo Trandafir: In ultimul an, am invatat sa merg de 5 ori

Teo Trandafir vorbeste despre sanatate, silueta si familie in numarul de ianuarie-februarie al revistei Ce se intampla, doctore?, in care vedeta spune ca, in ultimul an, a fost nevoita sa invete sa merga din nou de 5 ori.

In urma cu aproape 10 ani, Teo Trandafir atingea performante greu de egalat. A slabit in timp record 60 de kilograme, iar lumea se inspira din meniurile nutritionistului ei, Mihaela Bilic.

Acum, Teo isi revine dupa suferinta care i-a marcat existenta in 2011. Revista Ce se intampla, doctore? a provocat-o pe Teo Trandafir la o discutie despre silueta, sanatate si familie.

Pictorialul, realizat pentru numarul de ianuarie-februarie al revistei, o prezinta pe Teo in mai multe ipostaze, mereu cu zambetul pe buze si cu o atitudine fresh si plina de viata. In interviul ce insoteste pictorialul, vedeta spune ca in ultimul an a invatat sa mearga de 5 ori.

„Este un an de la prima operatie, au mai fost intre timp, dupa cate am aflat de la seful Clinicii AKH din Viena, au mai fost inca 3, nu 2, asa cum stiam eu. Deci au fost 4 operatii una dupa alta, dupa care la sfarsitul lui septembrie – inceputul lui octombrie a mai fost inca una pentru ca am facut o eventratie. (…) M-am dus din nou la Viena, am semnat alta anestezie generala, alta trezire, alt invatat de mers. Am invatat sa merg in ultimul an de 5 ori! M-am cam saturat sincera sa fiu ca pentru mine mersul pe picioare sa fie o performanta fizica de neegalat. Dar, ma rog, o luam de la inceput de cate ori este nevoie”, a marturisit Teo.

Teo Trandafir marturiseste ca ii este mai complicat sa poarte anumite lucruri sau sa stea intr-o anumita pozitie mai mult de o ora: „Fac ce pot cat pot, dar in principiu e bine sa-ti porti suferinta cu eleganta. Adica e bine sa nu te vada toata lumea, sa te jelui ca nu te poate ajuta nimeni. Si atunci incerci sa ai un pic de umor, mai maschezi”.

In interviu, Teo isi aminteste de perioada cand ea si Mihaela Bilic au facut cunoscuta notiunea de nutritionism: „Parerea mea este ca ea a inventat notiunea de nutritionism in Romania, iar eu nu am facut altceva decat s-o ascult pas cu pas. E foarte simplu. Cand esti prost faci ce ti se spune, iar eu am facut atat de bine ce mi s-a spus incat am slabit 60 de kilograme. Am avut fluctuatii mari de greutate, care n-au depins de mine, dar asta n-a privit pe nimeni si nimeni nu m-a inteles vreodata”.

In acelasi interviu, Teo spune ca pentru ea imaginea nu a contat: „…pentru mine imaginea n-a contat niciodata, imaginea fizica, niciodata. Eu m-am angajat la Pro TV avand 130 de kilograme, n-a deranjat pe nimeni. Argumentul meu primordial in momentul in care am inceput antrenamentele cu Taufic au fost legate de religie. (…) Religios, am vrut sa vad pana unde poate duce smerenia unui om, cat poti sa induri, cat poti sa duci, cat poti sa te tarasti, cati kilometri de fandari cu greutatea in spate se pot face?”.

„Lumea ma iubeste si m-ar fi iubit inca vreo jumatate de an, dupa care ar fi uitat complet ca exist. Ma uitam pe Facebook ca sunt singura care mai pune Laura Stoica si Madalina Manole. Numarul de telefon al lui Teo Peter o sa-l gasesti intotdeauna la mine pentru ca eu nu sterg numerele de telefon ale prietenilor morti. Nu stiu cati mai au numarul de telefon al lui Teo Peter. Oamenii te iubesc cat te iubesc, dar au treaba, au alti oameni de iubit”, mai spune Teo Trandafir.

Despre fiica ei, Maia, vedeta vorbeste cu dragoste in Ce se intampla, doctore?: „E un copil de 7 ani si jumatate foarte, foarte dinamic, foarte subtire, are un corp absolut fenomenal. Din punctul asta de vedere si doar din asta, nu-mi seamana. E un copil vesel, jucaus, care merge acum in fiecare zi la patinoar. Are patinele ei, patineaza de 2 ani deja. Nu are nici o apasare, schiaza, merge pe role in fiecare vara, pe trotineta, pe bicicleta. Mai cade, se ridica, se mai juleste, mai da-i cu spirtul, mai da-i cu betadina, ca-n viata”.

Despre viitor, Teo afirma: „Spre marea mea surprindere, viitorul ramane viitor indiferent de prezent. El e totuna. Adica daca mori sau daca nu mori, cam totuna e. Daca mori, nu mai apuci sa-l vezi, daca nu, apuci sa-l vezi. Eu niciodata n-am pus foarte mare pret pe povestea asta cu viitorul, ce-ti rezerva viitorul. Habar n-am, Dumenezeu stie si a stiut intotdeauna”.