Suspecţi de furturi din bancomate, reţinuţi de poliţiştii bucureşteni

Suspecţi de furturi din bancomate, reţinuţi de poliţiştii bucureşteni

Poliţişti bucureşteni au prins în flagrant sâmbătă seară doi tineri care sustrăgeau bani dintr-un bancomat, aceştia fiind suspecţi de comiterea a încă şapte furturi din bancomate de pe raza Capitalei.

Potrivit unui comunicat emis duminică de DGPMB, sâmbătă, în jurul orei 22,30, poliţiştii au prins în flagrant doi tineri, de 22 şi 25 de ani, imediat după ce, prin forţarea fantei de eliberare a numerarului cu un dispozitiv metalic confecţionat artizanal, au sustras suma de 50 lei dintr-un bancomat din bd. Decebal, sectorul 3.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că aceştia sunt suspecţi de comiterea a încă şapte furturi din bancomate de pe raza Capitalei.

Cei în cauză sunt cercetaţi de poliţiştii bucureşteni în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

2 comments for “Suspecţi de furturi din bancomate, reţinuţi de poliţiştii bucureşteni

  1. 2 noiembrie 2012 at 6:43

    Poliţişti bucureşteni au prins în flagrant sâmbătă seară doi tineri care sustrăgeau bani dintr-un bancomat, aceştia fiind suspecţi de comiterea a încă şapte furturi din bancomate de pe raza Capitalei. Potrivit unui comunicat emis duminică de DGPMB, sâmbătă, în jurul orei 22,30, poliţiştii au prins în flagrant doi tineri, de 22 şi 25 de ani, imediat după ce, prin forţarea fantei de eliberare a numerarului cu un dispozitiv metalic confecţionat artizanal, au sustras suma de 50 lei dintr-un bancomat din bd. Decebal. În urma cercetărilor, s-a stabilit că aceştia sunt suspecţi de comiterea a încă şapte furturi din bancomate de pe raza Capitalei. Cei în cauză sunt cercetaţi de poliţiştii bucureşteni în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  2. 26 noiembrie 2012 at 12:56

    În urma cercetărilor, s-a stabilit că aceştia sunt suspecţi de comiterea a încă şapte furturi din bancomate de pe raza Capitalei.

Comments are closed.