Studenţii vor dona din nou sânge, în perioada 15-19 octombrie

Studenţii vor dona din nou sânge, în perioada 15-19 octombrie

Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Proiectelor în Domeniul Sănătăţii, având ca parteneri Universitatea Politehnica Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie, vor continua în perioada 15-19 octombrie, cu o nouă sesiune de recoltare, campania de donare de sânge adresată studenţilor.

Preşedintele UNSR, Ioan Poenaru, a declarat duminică pentru AGERPRES că sesiunea de recoltări din această toamnă, care va începe luni, va avea loc zilnic în intervalul orar 8,30 – 12,30 şi va fi găzduită de incinta Rectoratului Universităţii Politehnica Bucureşti.

Liderul UNSR a precizat că sunt aşteptaţi să doneze sânge studenţi de la toate universităţile bucureştene.

„Prima sesiune de donare de sânge a avut loc în anul 2006. Anual au loc câte două sesiuni de donare. Donatorii vor primi câte opt bonuri în valoare 60 lei, analize gratuite, adeverinţe pentru transport şi alte reduceri”, a spus Poenaru.

Studenţii au donat în toamna anului trecut peste 250 de litri de sânge în cele trei zile ale campaniei.

1 comment for “Studenţii vor dona din nou sânge, în perioada 15-19 octombrie

  1. 20 noiembrie 2012 at 7:21

    Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Proiectelor în Domeniul Sănătăţii, având ca parteneri Universitatea Politehnica Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie, vor continua în perioada 15-19 octombrie, cu o nouă sesiune de recoltare, campania de donare de sânge adresată studenţilor. Preşedintele UNSR, Ioan Poenaru, a declarat duminică pentru AGERPRES că sesiunea de recoltări din această toamnă, care va începe luni, va avea loc zilnic în intervalul orar 8,30 – 12,30 şi va fi găzduită de incinta Rectoratului Universităţii Politehnica Bucureşti. Liderul UNSR a precizat că sunt aşteptaţi să doneze sânge studenţi de la toate universităţile bucureştene. „Prima sesiune de donare de sânge a avut loc în anul 2006. Anual au loc câte două sesiuni de donare. Donatorii vor primi câte opt bonuri în valoare 60 lei, analize gratuite, adeverinţe pentru transport şi alte reduceri”, a spus Poenaru. Studenţii au donat în toamna anului trecut peste 250 de litri de sânge în cele trei zile ale campaniei.

Comments are closed.