Si-a facut cadou o plimbare cu taxiul tatalui, iar acum va petrece ziua de nastere dupa gratii

Un tanar din Targoviste, care se pregatea sa-si serbeze ziua de nastere, s-a aruncat cu inconstienta intr-o aventura ce-i va schimba, in rau, viata.

Baiatul, care implineste maine 20 de ani, i-a furat tatalui sau taxiul, omitand ca nu are permis de conducere.

S-a oprit din goana prostesca abia dupa ce a intrat intr-o masina a Politiei, asezata de agenti de-a curmezisul soselei, pentru a-i bloca drumul.

Tatal baiatului se pregatea sa plece in cursa cand a realizat ca ii lipseste obiectul muncii. Adica, masina, care fusese furata de fiul sau.

Pe moment, omul a crezut ca hotii l-au lasat pieton si a sunat imediat la 112.

In scurt timp, politistii au localizat taxiul si au facut un baraj, la 30 de kilometri distanta de Targoviste, sperand ca soferul va trage pe dreapta.

Tanarul n-a oprit insa si a intrat in plin in echipajul de politie, dupa care s-a rasturnat si s-a dus direct in camp. Acolo, politistii au reusit sa puna mana pe el.

Baiatul a fost dus la spital pentru ingrijiri, dar si pentru prelevarea de probe biologice.

Medicii vor stabili, pe baza analizelor de sange si urina, daca soferul inconstient a consumat alcool sau droguri. Tatal lui este uluit.

Legea nu este insa de partea tanarului. El a fost deja retinut si isi va petrece ziua de nastere dupa gratii.

Anchetatorii vor cere sa fie arestat preventiv, dupa ce i-au intocmit dosar penal pentru furt calificat, distrugere si conducere fara permis.