S-au simtit ca niste printese in rochia de mireasa, dar acum se despart de ea

Tinerele care si-au vazut visul cu ochii si s-au casatorit cu alesul inimii pot acum sa-si „marite” rochiile purtate in ziua cea mare, intr-un cadru organizat.

La Timisoara, un targ de nunti mai ca s-a specializat in asa ceva. Chiar daca, la unele piese, mai lipseste cate un cristal Swarovski sau o pata de tort e mascata cu dantela, cumparatoare s-au gasit destule. Mai ales ca pot cumpara aici o rochie de firma la jumatate de pret.

Desi are nunta programata abia in august, Violeta se gandeste doar la pregatiri. Vrea o rochie de vis, pentru care sa plateasca, daca se poate, jumatate din cat ar face, chiar daca inainte, o alta femeie s-a simtit printesa purtand-o. Cu un buget de 2.500 de lei in minte, a probat zece rochii si s-a oprit la a 11-a. A ajutat-o sa ia decizia chiar femeia care a purtat rochia pentru prima oara.

Alte tinere sunt mai greu de convins.

Andreea a trecut fericita prin fata altarului, in urma cu doi ani. De atunci, si-a tinut rochia de mireasa in dulap, iar astazi a profitat de targul de nunti, ca sa scoata ceva bani din cei 5.000 de lei, cat a dat initial pe ea.

Rochiile de mireasa second-hand costa intre 150 de euro si 1.500 de euro, in functie de firma, culoare, material si accesorii. Rochiile noi, in schimb, pot sari de 2.000 de euro.