S-a culcat cu peste 3.000 de persoane ca sa le infecteze cu HIV. Care era urmatoarea dorinta macabra


Politistii din Michigan au fost socati cand un barbat s-a predat la sectie saptamana trecuta, declarand senin ca este seropozitiv si s-a culcat cu peste 3.000 de persoane, special ca sa le imbolnaveasca.
David Dean Smith, de 51 de ani, a infectat probabil sute de persoane, intretinand relatii intime neprotejate cu mai mult de 3.000 de barbati si femei.

Politistii care au investigat acest caz spun ca barbatul avea fantezii bolnave. El isi dorea, spre exemplu, sa stranguleze o femeie si apoi sa faca sex cu cadavrul ei.

Nu se stie exact cand s-a imbolnavit David, dar el recunoaste ca stia foarte bine ca are HIV si dorea sa-i imbolnaveasca si pe altii.

Niciunul din partenerii sai nu a stiut ca barbatul este seropozitiv.

Desi este posibil sa fie sute sau chiar mii de victime, pana acum numai doua persoane il acuza ca le-a imbolnavit intentionat.

Una dintre aceste femei spune ca l-a cunsocut pe David Smith in anul 2008.

Barbatul nu i-a spus ca este bolnav, dar a recunoscut ca ii place sa aiba multi parteneri intimi si i-a spus tinerei ca a avut peste 3.000 relatii, atat cu femei, cat si cu barbati.

Cand tanara s-a dus la politia, ca sa reclame ca a fost infectata, David i-a transmis prin SMS ca se va preda singur, pentru ca viata lui s-a terminat.

In prezent David este internat la o clinica de psihiatrie, dupa ce a incercat sa se sinucida de mai multe ori.