PROMO – Croaziera cu barca in Thassos

Clip realizat in Thassos – Grecia cu echipamente de ultima generatie si cu ajutorul unei drone si a unui yacht de lux. Alaturi de o echipa de exceptie, se pot realiza spoturi publicitare, materiale de promovare si videoclipuri.

Detalii:
– email: office@big-man.ro
– web: http://www.thassoscruise.gr/

Compania „ISMAROS S.A” a fost infiintata in 2008, principala activitate fiind turismul si alte activitati legate de turism. Detinem un hotel de patru stele „ISMAROS HOTEL” si un yacht pe nume „ANEMOESSA”. Incepand cu 2010 am construit pe frumoasa insula Thassos un complex hotelier familial. Sunteti bineveniti in Thassos pentru o vacanta de neuitat, sa va bucurati din plin de plajele frumoase, de golfurile in care apa marii este de o culoare turcoaz de neuitat. Nu ratati o croaziera cu un yacht — in mod garantat va fi cea mai frunoasa zi din vacanta Dvs.! ———————————————————————————————- Despre acest canal:
Aici puteti asculta intreg portofoliul casei de discuri Big Man (dizivia Big Man Impex SRL). De la manele vechi pana la cele mai noi manele si nu numai, puteti gasi pe acest canal si muzica populara si de petrecere, folclor, colinde si muzica usoara romaneasca.