Ploaia ti-a stricat planurile de week-end? Nici o problema, VINE VARA! Vezi prognoza meteo

Ploaia ti-a stricat planurile de week-end? Nici o problema, VINE VARA! Vezi prognoza meteo

Luni, vremea se va încălzi în toate regiunile. Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab, pe arii restrânse în sudul ţării şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană.

DUMINICĂ NOAPTE (14/15 octombrie)

În București cerul va avea înnorãri, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade. Vor fi condiţii de ceaţã.

În țară cerul va fi mai mult noros. Va ploua slab, pe arii restrânse, în estul şi sud-estul ţãrii şi cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la 5 grade în depresiuni pânã la 18 grade pe litoral. Spre dimineaţã, izolat, în zonele joase se va produce ceaţã.

LUNI (15 octombrie)

În București vremea se va încãlzi. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.Presiunea atmosferica va fi uşor variabilã.

În țară vremea se va încãlzi în toate regiunile. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua slab, pe arii restrânse în sudul ţãrii şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade, iar cele minime de la 5…6 grade în estul Transilvaniei pânã la 17…18 grade pe litoral. Dimineaţa, mai ales în zonele joase din sud şi est se va forma ceaţã, pe arii restrânse.Presiunea atmosferica va fi uşor variabilã în sud-est, iar în rest va fi în uşoarã scãdere în prima parte a zilei apoi în creştere.

MARŢI (16 octombrie)

În București vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

În țară vremea va continua sã se încãlzeascã în toate regiunile, devenind deosebit de caldã în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, uşor mai ridicate pe litoral. În jumãtatea de vest a ţãrii cerul se va înnora treptat şi mai ales seara şi noaptea vor fi averse, intensificãri temporare ale vântului şi posibil descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat cu intensificãri la munte. În zonele joase izolat vor fi condiţii de ceaţã.Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

MIERCURI (17 octombrie)

În București vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 25 de grade, iar cea minimã de 10…12 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

În țară vremea se va rãci în regiunile intracarpatice, dar se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua, când va ploua în nord, centru şi izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, dar izolat şi în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 14…15 grade în Maramureş pânã la 26…27 de grade în sud-est, iar cele minime în general între 5 şi 15 grade. Dimineaţa, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.