Mircea Geoana va lansa o miscare profesionista: „Nu mai putem continua asa!”

Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, a anuntat, miercuri, pe blog, ca in urmatoarele saptamani va lansa „o miscare profesionista, cu oameni seriosi, competenti, care au frica de Dumnezeu si manifesta dorinta de a face bine Romaniei”.

Pentru cei care doresc sa stie mai mult despre proiectul pe care am sa-l propun vreau sa anunt, acum, la inceput de 2012, ca voi lansa o miscare profesionista, cu oameni seriosi si competenti, cu oameni cu frica de Dumnezeu si cu dorinta de a face bine acestei tari, in urmatoarele saptamani„, a scris Geoana pe blog.

Sunt convins ca aceasta noua Miscare, sanatoasa, bazata pe principii si valori puternice, va reprezenta fermenul unei schimbari mai mari la nivelul intregului sistem romanesc, pentru ca dupa 20 de ani este clar ca asa nu mai merge. Este nevoie de o schimbare mai profunda, mai adevarata! Acest lucru este obligatia mea si este obligatia noastra de a intelege ca trebuie sa mergem altfel mai departe„, adauga fostul lider social-democrat.

Goana precizeaza ca 2012 trebuie sa fie „anul Adevaratei Schimbari in Romania„, pentru ca „timpul nu mai are rabdare cu noi„.

Europa se schimba, lumea se schimba, marile puteri se schimba. Suntem in plin razboi economic si financiar, in care nu se iau prizonieri, in care invingatorii vor lua totul, iar invinsii vor pierde totul„, a precizat Geoana.

El a aratat ca pentru a se indeplini „Adevarata Schimbare„, trebuie realizate cateva „obiective obligatorii”, primul dintre acestea fiind inlaturarea actualei puteri.

In primul rand trebuie sa facem tot ce depinde de noi ca actuala putere sa fie inlaturata. Pentru asta e nevoie de voi toti. Nu mai putem continua asa!„, afirma Geoana.