Marturie Gheorghe Constantin Cristinel (GeoDaSilva) – Isus Hristos Este Domnul casei mele

Daca dupa ce ai vizionat aceasta marturie ai simtit o atingere fiintei tale si doresti sa ti se schimbe viata total, 180 de grade in maxim 30 de zile, nu-ti ramane decat sa-l provoci pe Dumnezeu, crede-ma pe cuvant ca ii place, pentru ca te iubeste, vrea sa-l cunosti personal si vrea sa-i vezi Puterea cu adevarat.

Dar trebuie sa intelegi ca nu El este problema ci pacatele noastre sunt problema.
Decat sa ne trimita pe toti in iad, a facut ceva minunat, ne-a dat o sansa, a trimis pe Fiul Sau – Evanghelia – Cuvantul intrupat – Isus, nascut din Duhul Sfant printr-o virgina, Fecioara Maria. El nu a trait in pacat caci era nascut din samanta divina si a trait printre noi cu un singur scop, sa ne aduca Vestea Buna.
A avut niste ucenici carora le a poruncit sa spuna mai departe Evanghelia impacarii omenirii cu Dumnezeu si acestia sa faca alti ucenici la randul lor in toata lumea.
Dar majoritatea oamenilor din acele vremuri nu au crezut Evanghelia, Isus a fost condamnat si pus pe cruce. In tot Vechiul Testament, incepand din Geneza capitolul 3, pana in Maleahi a fost anuntat ca va veni Mesia, dar Isus a fost considerat ca un criminal si omorat.
Isus chiar daca a fost nevinovat a luat toate pacatele lumii peste El inclusiv bolile noastre, fricile noastre si condamnarile noastre.
A murit iar dupa 3 zile a inviat conform tuturor scripturilor din Vechiul Testament, apoi s-a inaltat la cer si pentru ca a devenit Mielul lui Dumnezeu, a devenit Domnul Domnilor si a putut sa stea la dreapta Tatalui, avand toata puterea in Cer si pe pamant.
La Rusalii, Dumnezeu datorita lucrarii lui Isus de pe pamant a trimis Duhul Sfant, care a venit cu o misiune clara de a ne ajuta sa intelegem Vestea Buna prin care sa ne impacam cu Dumnezeu in numele lui Isus, devenit Hristosul.
Daca la auzirea Evangheliei credem din toata inima ca Isus este Fiul lui Dumnezeu – Ioan 3:16​-21:
„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. Căci Dumnezeu nu L‑a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El. Cel ce crede în El nu este judecat; însă cel ce nu crede a și fost judecat, pentru că nu a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. Și judecata este aceasta: Lumina a venit în lume, dar oamenii au iubit mai mult întunericul decât Lumina, pentru că faptele lor erau rele. Căci oricine săvârșește rele urăște Lumina și nu vine la Lumină, ca să nu i se dea în vileag faptele. Dar cel ce trăiește adevărul vine la Lumină, ca să‑i fie dezvăluite faptele, fiindcă sunt înfăptuite în Dumnezeu.

Nu-ti ramane decat sa incerci ce am facut si eu din toata inima, nu ai nimic de pierdut, doar ai de castigat pentru tine si familia ta – Imparatia Cerului, nimic mai minunat nu poate exista. Dar este doar decizia ta.

01. Roaga-l SINCER DIN TOATA INIMA TA sa te ierte pentru toate pacatele tale, spune-i ca-ti pare rau pentru ele, roaga-l cu cuvinte sincere sa te ajute sa te pocaiesti de ele, vino inaintea Lui in rugaciune spune-i cu gura ta si ca ierti din acel moment pe toti cei care ti-au gresit vreodata din toata inima.

02. In aceeasi rugaciune spune ca tu crezi cu adevarat ca Isus e Fiul lui Dumnezeu si invita-l in inima ta pe Duhul Sau Sfant ca sa te ajute sa-L cunosti pe Isus Hristos, pentru o relatie personala cu El.

03. Citeste zilnic din Biblie (Cuvantul scris al lui Dumnezeu):
-cel putin 1 capitol din Evanghelia dupa Ioan (Noul Testament)
-cel putin 1 capitol din Psalmi (Vechiul Testament)
-cel putin 1 capitol din Proverbe (Vechiul Testament)

07. Asteapta-te ca Domnul sa vina sigur la tine acasa, daca crezi din toata inima ca Isus este Fiul lui Dumnezeu, daca te vei ruga sincer zilnic si daca vei citi Cuvantul, caci este scris, Isus a spus in Ioan 14:23:
„Dacă Mă iubește cineva, va păzi Cuvântul Meu. Și Tatăl Meu îl va iubi, iar Noi vom veni la el și vom locui impreuna cu el”

Marturie Gheorghe Constantin Cristinel (GeoDaSilva) – Isus Hristos Este Domnul casei mele
”Întâlniri de gradul 0” este o emisiune interviu, despre oameni care au trecut prin situații limită, dar în care intervenția lui Dumnezeu a fost evidentă. Realizator Cristina Olariu, RVE Timișoara.

🙏Subscribe to my YTchannel:https://goo.gl/5wB1gi
// Geo Da Silva //
+40.784.823613
[email protected]

Geo Da Silva – original entertainer, DJ and musical producer

🎧 Follow GeoDaSilva :
Youtube: https://goo.gl/7uedHV
Facebook: https://goo.gl/F1FoAW
SoundCloud: https://soundcloud.com/geodasilva
Shazam: https://goo.gl/7TzqGZ
Twitter:https://twitter.com/geodasilva01
Instagram:https://www.instagram.com/geodasilva
Website: http://www.geodasilva.ro

© & ℗ Big Hit Production 2021. All rights reserved.
Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.