Liviu Guta, Ticy si Ana Maria Goga – O noapte cu tine 2015

Pe numele sau adevarat Liviu Catalin Mititelu, s-a născut pe data de 14 iunie 1979 în Brasov, județul Brasov intr-o familie modesta, dintr-un total de 5 frati Liviu fiind mezinul familiei . Într-un interviu, din anul 2001 acesta declara că în copilărie a fost un băiețel agitat, care nu putea sta locului o clipă. Totul a decurs „normal” până la vârsta de 9 ani, când plăcerea lui Liviu de a asculta muzică s-a transformat în plăcerea de a cânta. Artistul și-a început cariera de solist vocal la vârsta de 8 ani participand la diverse concursuri ca ‘Tip Top Mini Top’, ‘Vrei sa fi vedeta’ etc De la vârsta de 20 ani, muzica Balkanica a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Liviu. A intrat prima oară într-un studio în 2001 cu ocazia înregistrării primei sale piese, „4 Nopti si 4 Zile’ care avea sa ajunga ce-a mai ascultata piesa a momentului. Atunci, Liviu face o schimbare de nume el se va numi Liviu Guta (nume de scena). Datorită atitudinii sale joviale, Liviu a primit porecla de „Guta”, poreclă pe care o folosește în prezent ca nume de scenă.De-a lungul timpului, Liviu a ajuns în atenția publicului, datorita aptitudinii de a imita cele mai mari voci din tara dar si din strainatate.., ajungand unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, un artist complex. Albumele sale de debut au avut vânzări uriașe și au atras simpatia oamenilor.Alături de Daniela Gyorfi, Liviu Guta a lansat 3 albume, toate premiate cu discuri de aur: De ce ma minti (2004), La lumina stelelor (2005), Sa-mi dai un telefon (2006),În 2004, Liviu Guta si Daniela au câștigat premiul, pentru cel mai vandut album si interpretare a piesei si totodata al albumului ‘De ce ma minti’ care a avut peste un million de exemplare vandute. . În 2012 Liviu Guta a lansat melodia „Langa tine”, cântecul care pentru 4 luni consecutive (potrivit Taraf Tv) a ocupat primul loc în clasamentele muzicale ajunge locul 1 fiind desemnata piesa anului. Pana in prezent Liviu Guta are peste 3000 de melodii scoase pe piata muzicala…

Cine sunt eu?

Sunt un om incercat de soarta. Un om care a suferit si a alinat suferinta.
Un om care a daruit pentru ce a vazut ce inseamna sa nu ai.
Un om care a cazut si i-a ridicat pe altii de jos.

Sunt cel care are puterea sa ma ridic de jos indiferent de situatie. Omul care merge mai departe, si nu pentru ca asta vreau sa fac, ci pur si simplu pentru ca viata ma obliga.
Pana la urma vrei nu vrei trebuie sa mergi mai departe, viata nu iti ofera reluari.

Liviu Guta, pe numele sau adevarat Liviu Catalin Mititelu, a inceput sa cante de la varsta de 8 ani, imitand voci ca Michael Jackson, Elvis Presley dar si genuri R&B, Jazz…La varsta de 20 de ani Liviu Guta incepe sa abordeze genul Balkanic (Gipsy Style) Liviu fiind roman nu rrom, cucereste repede inimile Rromilor si a Romanilor fiind cel mai iubit cantaret de muzica de petrecere. De-alungul carierei sale, lui Liviu Guta i se fabrica fel de fel de piedici pentru a se scapa de el de pe piata muzicala, dar Liviu nu cedeaza, rezista si scapa singur din aceste piedici datorita talentului sau…
A paricipat la mai multe concursuri pentru copii TIPTOP MAXI TOP etc,reusind mereu sa impresioneze juriul clasandu-se pe locuri fruntase de fiecare data. A cantat r&b, pop , jazz diferite genuri muzicale dar succesul urma sa vina in momentul cand a ajuns la un studio de manele,unde a fost apreciat pentru vocea sa.
Producatorul casei de productie vazand asemanarea izbitoare la voce cu vocea deja celebrului Nicolae Guta s-a hotarat sa ii puna numele de Liviu Guta ceea ce a ramas si astazi. In 2000 a inregistrat alaturi de Liviu Pustiu,Mr. Juve si Claudia melodia ‘4 nopti si 4 zile’ care s-a bucurat de un succes foarte mare, acesta fiind si pasul care l-a aruncat in lumea interpretilor cunoscuti de manele. A inceput accesiunea acestuia scotand diferite piese care au fost pe placul publicului. In anul 2001 a avut o colaborare cu Costi Ionita,acea colaborare aducandul in vizorul publicului si ca imagine… melodia „Multe lacrimi cristaline”, aflandu-se mult timp pe locul 1 in topul Atomic TV. Au urmat diverse emisiuni televizate la Pro Tv, Acasa Tv, Atomic, National Tv, Antena1.