La 14 ani au devenit parintii unui baietel. Scandal de proportii la Craiova

O fata de 14 ani a nascut, duminica, la maternitatea Spitalului Filantropia Craiova un baietel. Politistii de la investigatii criminale din IPJ Dolj au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate daca a fost constransa sa intretina relatii sexuale.

Potrivit managerului Spitalului Municipal Filantropia Craiova, dr. George Bogdan Ungureanu, tanara de 14 ani din Craiova a nascut pe 1 ianuarie, prin cezariana, un baietel, cu o greutate de 2.400 de grame.

„Tanara a ajuns pe 1 ianuarie, la ora 1.30, si intrase deja in travaliu. A nascut cateva ore mai tarziu, prin cezariana, un baietel de 2.400 grame. Pacienta se afla in acest moment (n.r. marti) pe sectia de maternitate si este bine”, a declarat dr. George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Municipal Filantropia Craiova.

Surse medicale sustin ca tanara de 14 ani nu ar vrea sa pastreze copilul, insa, pana marti, conducerea unitatii medicale nu a fost instiintata de decizia tinerei.

Politistii au deschis o ancheta dupa ce au fost sesizati de cadrele medicale ale Spitalului Municipal Filantropia Craiova.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca tatal copilului, tot de 14 ani, ar fi coleg de scoala cu minora.

„Politistii de la investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj au intocmit in cauza actele premergatoare pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs fapta, urmand ca, in functie de declaratiile tinerei sa se ia masurile care se impun. Pana in acest moment nu s-a stabilit daca tanara a fost victima unui viol”, a spus comisarul Florentina Popescu, din cadrul biroului de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Dolj.

Cadrele medicale ale Spitalului Municipal Filantropia Craiova sustin ca fata a fost vizitata de catre familie.