Gigi Becali a venit cu 12 utilaje de deszăpezire în Vrancea: Nu plecăm până nu deszăpezim tot judeţul


Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost duminică în judeţul Vrancea, pentru a ajuta la deszăpezire. Omul de afaceri a trimis în judeţ 12 utilaje care să intervină în localităţile izolate, conform Mediafax.

Becali a venit la Consiliul Judeţean Vrancea, unde a fost aşteptat de aproximativ 100 de persoane care au dorit să se alăture iniţiativei.

„Fac apel la locuitorii din Vrancea să participe la acţiunea de deszăpezire. Nu voi pleca de aici până când nu se va deszăpezi tot judeţul. Utilaje avem, lopeţi avem, dar avem nevoie de forţă de muncă. Va fi o tabără de lucru şi nu plecăm până nu rezolvăm problema. În câteva zile rezolvăm situaţia”, a declarat Becali.

Omul de afaceri a cumpărat şi 40 de perechi de bocanci, şosete, mănuşi şi căciuli pentru cei care au participat la deszăpezire.

De asemenea, Becali a făcut un apel şi la oamenii bogaţi: „Oamenii care au banii ar putea face şi ei un gest. Nu cred că la banii lor ar fi greu să trimită un camion cu mâncăruri, ulei, făină, din astea. Câte 4.000 – 5.000 de euro, maxim 10.000 de euro. Să încarce şi ei un camion cu alimente şi să vină încoace. Acesta e apelul meu la oamenii bogaţi!”, a declarat Becali.

Sursa: Antena3

1 comment for “Gigi Becali a venit cu 12 utilaje de deszăpezire în Vrancea: Nu plecăm până nu deszăpezim tot judeţul

  1. silvia
    13 februarie 2012 at 23:09

    gigi becali s s ducu si in jud buzau

Comments are closed.