Geo Da Silva with Saftik and Royaal – Tot Astept Sa Dai O Bere (radio version)

FOR FREE DOWNLOAD: http://www23.zippyshare.com/v/11788257/file.html
Butterfly Records Presents:
Geo Da Silva with Saftik and Royaal-Tot Astept Sa Dai O Bere
The official new summer anthem 2011
http://www.geodasilva.com | http://www.facebook.com/officialgeodasilva
For more Info, licensing and booking, please e-mail us at : [email protected]

All content Copyright © 2011 BUTTERFLY RECORDS (including artwork, photography, music)
You dont help us if you RE-UPLOAD on your channel

Press Release:
Doua noi single-uri marca GDS!
In timp ce voi erati acasa in aceste luni, jucandu-va cu play-stations-urile voastre, invatand pentru examene sau lasandu-va prinsi in monotonia muncii, echipa lui Geo Da Silva era ocupata pentru a va pregati voua, oamenii „iuresurilor”, un nou single cu doua superbe variante ce te indeamna la distractie, una in romana „Tot astept sa dai o bere” iar una in engleza „How many shots?”.
Sunt rezultatul unei colaborari al magicului si extravagantului artist, Geo Da Silva, impreuna cu uimitorul maestru al platanelor, deja foarte bine cunoscutul Dj Royaal, care a fost fundamental la ultima lansare si cu siguranta va fi si pentru umatoarele, Tony Tomas, caruia ii multumim pentru abilitatea sa formidabila de a compune, si Dj Saftik, care a fost de asemenea partas al acestui proiect, a multora din trecut si nenumarate viitoare, datorita talentului lui extraordinar, demonstrat prin renumitele remix-uri pentru Geo, si experientei sale, cucerita gratie unor importante colaborari si remixuri in studiou pentru alti artisti.
Rezultatul muncii acestor genii ai muzicii a fost un nou cantec plin de energie, ideal pentru a fi ascultat in cluburi si discoteci, dar si ca hit la radio, ceea ce-l va face sa va cucereasca inimile, facundu-le sa bata in acelasi ritm cu muzica. Pregatiti-va pentru a fi loviti de undele sunetului acestei melodii la cele mai nebune, galagioase si aglomerate petreceri ale anului, adevaratele chefuri. Ei incheie primavara puternic cu single-ul acesta hot; single care suntem siguri va inebuni litoralul, tara, Europa si intreg Pamantul!
Ascultati-l si distrati-va! „Fiesta” va incepe curand!!
www.facebook.com/deejay.saftik
www.aladdinroyaal.com, www.facebook.com/aladdinroyaal
Daca doresti o colaborare cu noi sau sa realizezi un remix la aceasta piesa sau altele, trimite ne un email la [email protected]