FOTO. Imaginea zilei pe Facebook. Masina de politie, implicata intr-un accident. Cine este vinovat?

O fotografie postata pe contul de Facebook al orasului Darabani, judetul Botosani, a starnit un interes deosebt pe reteaua de socializare. Dupa nici 24 de ore de la publicare, a adunat peste 600 de comentarii si 1.700 de like-uri.

In imagini este surprins un accident rutier in care este implicata o masina de politie, foarte probabil de la Circulatie. La prima vedere, agentul aflat la volan ar fi vinovat pentru producerea coliziunii, pentru ca nu a efectuat regulamentar virajul la stanga.

Culmea este ca accidentul s-a produs la cateva sute de metri de sectia de politie, potrivit indicatorului in dreptul caruia a avut loc tamponarea.

Multi dintre cei care au vazut imaginea s-au intrecut in imagini hazlii: „Politia Darabani circula normal, pe stanga, ca in Anglia, cealalta masina merge pe dreapta, ca in Romania si soarta le-a fost sa se intalneasca„, „Nu va agitati, era in misiune, ca de obicei” sau „Politistii se zgarcesc la motorina, asa ca aleg calea cea mi scurta, nu-s ei de vina ca le-a taiat consumul„. Altii, in schimb, au venit cu precizari importante: „Nu vreau sa va stric cheful, dar Golful rosu e al locotenentului de politie din Darabani„.

Accident masina de politie