Fiul omului de afaceri care a murit, dupa ce a gonit cu 240 km/h, avea o alcoolemie de 1,7 la mie

Tanarul de 24 de ani care a murit, luni, in statiunea Mamaia, dupa ce a intrat cu masina Porsche intr-un stalp, avea o alcoolemie de 1,70 la mie.

Potrivit politistilor Serviciului Rutier Constanta, medicii legisti au stabilit, in urma necropsiei, ca in momentul producerii accidentului, George Parteca avea o alcoolemie de 1,70 grame la mie.

Accidentul s-a petrecut luni dimineata, in jurul orei 04.00, in statiunea Mamaia, unde tanarul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari, iar autoturismul Porsche 997 Carrera Turbo pe care il conducea s-a izbit de un stalp de iluminat de pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat, oprindu-se in gardul unei case.

In urma accidentului, tanarul a fost ranit foarte grav, fiind transportat in coma la spital, unde a murit dupa cateva ore.

In momentul producerii accidentului, tanarul era singur in masina, iar potrivit martorilor circula cu viteza foarte mare.

George Parteca avea 24 de ani si era fiul omului de afaceri constantean Stere Parteca, ce detine hotelurile Select si Del Mar din statiunea Mamaia.