DRAMA unei românce de 16 ani forţată să se prostitueze – 176 de clienţi în 24 de ore


O tânără de 16 ani din judeţul Suceava, obligată să se prostitueze în Creta, a fost forţată să întreţină raporturi sexuale cu 176 de bărbaţi. Fata şi alte 5 tinere au fost duse în Grecia ca să se angajeze ca bone, chelneriţe sau cameriste. Aşa le-a promis o romanca. Ajunse acolo au fost date pe mâna mafioţilor albanezi şi obligate să se prostitueze. Procurorii DIICOT au trimis-o în judecată pe femeia care le-a dus în Grecia.
Fetele erau ţinute în lenjerie intimă şi stăteau numai în bar, fiind hrănite numai cu pâine, apă şi roşii. Aşa a trăit una dintre victime timp de 10 luni, până a reuşit să fugă de proxeneţi. Le-a povestit anchetatorilor calvarul prin care a trecut, dar le-a spus şi că a strâns pentru capii reţelei peste 100 de mii de euro. Nici nu e de mirare că se ajungea la asemenea sume. Procurorii susţin că fetele erau obligate să întreţină relaţii sexuale cu zeci de clienţi într-o singură zi.

Anchetatorii spun că o fată de doar 16 ani a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu 176 de bărbaţi chiar în ziua de Crăciun. Proxeneţii semănaseră teroarea în rândul fetelor. Toate şi-au văzut moartea cu ochii.

Două dintre fete au fost salvate de clienţii cu care erau obligate să întreţină relaţii sexuale. Şi au anunţat imediat poliţia. Celelalte au fost găsite de oamenii legii care au făcut descinderi.