Detaliul care l-a dat de gol. Barbat arestat la 21 de ani dupa ce a comis o crima oribila

Un barbat a fost arestat pentru crima, dupa ce ADN-ul sau a fost legat de scena unei crime sangeroase petrecute cu 21 de ani in urma.

Necazurile lui David Hedrich au inceput recent, cand politia a deschis o ancheta pentru evaziune fiscala impotriva lui. Barbatul a vandut la multe televizoare catre Disney World si nu a platit taxele pentru aceste operatiuni.

In timpul anchetei, autoritatile i-au prelevat mostre pentru efectuarea testelor genetice, o operatiune de rutina in cadrul fiecarei anchete. Cand au confruntat rezultatul cu baza de date, politistii au descoperit ca ADN-ul lui David Hedrich a fost gasit in locul in care o femeie, Betty Clair Foster, a fost ucisa in 1991.

David Hedrich, care are acum 50 de ani, a fost arestat acum pentru crima si pentru faptul ca s-a sustras anchetei timp de doua decenii.

femeie ucisa

Pe 31 ianuarie 1991, Betty Clair Foster, care avea 50 de ani, a fost gasita intr-o balta de sange in magazinul in care lucra. Banii din geanta femeii si din magazin nu disparusera, astfel incat politistii nu au reusit de identifice motivul crimei.

Familia femeii a oferit atunci recompensa pentru informatii care sa duca la prinderea autorului, insa acest lucru nu s-a intamplat.

La finalul anului trecut, David Hedrich a fost acuzat pentru o evaziune de 72.000 de dolari, ocazie cu care s-a descoperit ca este autorul crimei de acum 21 de ani.