Constanţa. Un angajat al unei primării a accidentat un pieton şi a fugit. Bărbatul era beat la volan şi fără permis


Un salariat al unei primării din Constanţa este cercetat penal de poliţişti, după ce, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului un autoturism a accidentat un pieton şi a fugit de la locul faptei.

Pietonul, accidentat în timp ce se deplasa pe marginea şoselei principale din comuna Dobromir, a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat la spital cu ambulanţa, potrivit Agerpres.

Martorii accidentului spun că, după impact, rude şi prieteni ai victimei au provocat scandal, au devenit violenţi şi l-au luat la bătaie pe şofer, Ibram Bechir, acesta abandonând maşina şi fugind pentru a scăpa de agresori.

Potrivit şeful Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, comisar-şef Constantin Dancu, verificările în acest caz continuă, în condiţiile în care unii săteni susţin că primarul de la Dobromir ar fi favorizat infractorul prin ascunderea maşinii acestuia în curtea unei case din comună, loc unde autoturismul a fost găsit ulterior de poliţişti.

Surse din cadrul Primăriei Dobromir au declarat că şoferul care a accidentat pietonul, Ibram Bechir, este şeful departamentului care se ocupă de problemele romilor, din cadrul administraţiei comunale.