Conflict violent in centrul Capitalei. Nu s-au inteles care sa-si puna primul sare in shaorma. VIDEO

Pentru un pic de sare, cativa tineri s-au batut ca in filme in centrul Capitalei, printre trecatori. Si au fost foarte aproape de o tragedie. Unul dintre combatanti a scos un cutit si i-a ranit pe alti doi.

Piata Sfantul Gheorghe din centrul Capitalei, ora 06:00. Este momentul in care izbucneste un conflict violent intre cinci tineri.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum sar cu totii sa se bata pentru ca voiau sa-si puna primii sare pe shaorma cumparata din zona.

Unul dintre cei implicati reuseste sa se impuna, dar la un moment dat se dezechilibreaza si cade. Atunci, un rival care poarta o camasa roz scoate un cutit si incearca sa-l loveasca in zona gatului.

Din fericire, nu reuseste, insa doi dintre tinerii din tabara celui cazut sunt raniti. Unul are taieturi pe antebrat, celalalt a fost injunghiat in picior.

Batausii sunt potoliti de o patrula a politiei locale, insa cel care a scos cutitul fuge. Complicele lui o ia si el la goana, insa este prins din urma de un martor care a asistat la scena si care in mod uimitor s-a implicat. Mai mult, el ajuta si la imobilizarea suspectului.

„Este prima data cand se intampla asa ceva. Nu l-am identificat, dar vrem sa il premiem cu o diploma”, a declarat un politist.

Cutitarul este cautat pentru a fi tras la raspundere. Complicele, in schimb, este cercetat pentru lovire.

Victimele au fost transportate la spital, unde au primit ingrijiri medicale, dar sunt in afara oricarui pericol.
 
Sursa: Pro TV