Cezi ce loc de munca avea in tinerete Fondatorul Amazon, Jeff Bezos

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, n-a trait mereu in puf. In adolescenta a fost angajat la McDonald’s, pentru ca avea nevoie de o slujba de vara, iar tatal sau, Mike, lucra in cadrul aceluiasi lant de restaurante, scrie BusinessInsider.

Informatia a aparut dupa ce autorul Cody Teets l-a intervievat pe Bezos pentru cartea „Oportuniteatea de aur: Cariere remarcabile incepute la McDonald’s”.

Iata o bucata din carte:

„In prima mea saptamana la locul de munca, un aparat de turnat ketchup de 5 galoane (n.r. 19 litri) montat pe perete s-a blocat si a turnat o cantitate imensa de ketchup in fiecare crapatura greu de curatat din bucatarie. Pentru ca eram baiatul nou, mi-au dat mie solutia de curatat si mi-au spus: Da-i drumul”, povesteste Bezos.

El era responsabil cu prajitul burgerilor si nu a lucrat niciodata la casa. Spune ca cel mai greu ii era sa se descurce in perioadele aglomerate.

Seful de la Amazon sustine ca i-a prins bine aceasta experienta: „Poti invata sa fii responsabil la orice job, daca il iei in serios. Inveti o gramada ca adolescent, lucrand la McDonald’s. E diferit fata de ce inveti la scoala. Nu subestima valoarea acestui lucru”, spune el.