Cântăreaţa horror! Lady Gaga face baie în sânge. Spun menajerele


Lady Gaga ştie să-şi întreţină legenda de vedetă cu pasiuni oculte. Mai ales că sunt destui care să susţină legenda. O cameristă de la hotelul Intercontinental din Londra a declarat că a găsit urme de ritualuri stranii.

În cada pe care a folosit-o interpreta a fost descoperit un lichid de culoare roşie şi picături de sânge în tot apartamentul în care a locuit starul. Iar o îngrijitoare a declarat că Lady Gaga „organiza ritualuri satanice în cursul cărora se îmbăia în sânge”.

Interesant este că personalul hotelurilor în care locuieşte artista nu trage pentru prima dată astfel de concluzii. O declaraţie asemănătoare ar fi fost făcută cu câteva luni înainte, dar ea nu a ajuns la presă. „Astă-vară, Lady Gaga a lăsat cantităţi impresionante de sânge în apartamentul ei. Incidentul a fost semnalat de portar, căruia însă i s-a spus să-şi ţină gura. Tot personalul este convins că ea se îmbăiază în sânge, sau cel puţin că foloseşte acel lichid în talentele ei bizare de a-şi crea ţinute de scenă ciudate”, a declarat o sursă.

Dar, dacă angajaţii hotelului susţin existenţa unor ritualuri satanice, alţii, cu picioarele mai pe pământ, cred că a fost vorba pur şi simplu despre urme de machiaj lăsate de artistă. Şi cum smacurile folosite sunt intense, ele nu au putut fi şterse complet.