Calaul din Timis si-a premeditat faptele. Mesajul trimis sotiei dupa ce si-a ucis copilul si socrii

Rudele sotilor ucisi de Ion Ciucia au povestit ca individul si-a pierdut complet ratiunea, dupa ce a fost parasit de iubita.

Drept urmare, isi ameninta constant socrii ca o sa le dea foc. Pana la urma, monstrul s-a tinut de cuvant. Nici de propriul copil nu i-a fost mila. Mama baietelului de 7 ani a primit vestea, dar se pare ca nu are bani sa vina in tara. Imediat, dupa ce i-a omorat pruncul si parintii, criminalul i-a trimis un sms cu textul: „Nu te-ai tinut de cuvant, acum toti, sunt morti.”

Criminalistii au demontat ipoteza potrivit careia Ion Ciucia si-ar fi gasit baietelul mort si, nebun de durere, a hotarat sa isi pedepseasca socrii pentru ca nu au avut grija de el. Legistii au confirmat ca si-a omorat singur fiul. Desi copilul de 7 ani nu are urme de violenta pe trup, tatal, care i-a fost si calau, l-a sufocat in somn.

De altfel, rudele celor ucisi de Ciucia cu atata cruzime au tinut sa faca dezvaluiri uluitoare. La inceputul lunii decembrie, chiar de ziua celui mic, barbatul i-a amenintat pe toti. Nu era, se pare, nici pe departe omul bun despre care vecinii au numai vorbe de lauda.

Un monstru de om. Daca ar fi fost si ea acasa, ar fi omorat-o si pe ea. Si de ziua copilului le-a spus ca le da la toti foc„, a spus Nicolae Toth, strabunicul baietelului.

O vecina l-a vazut pe ucigas cu doar cateva ore inainte de crima. Isi fotografia casa si spunea ca vrea sa o vanda. Femeia isi aminteste ca socrii criminalului aveau o presimtire neagra. Atunci cand fata lor l-a parasit pe Ciucia, au implorat-o sa nu plece in Italia. Se temeau de gelozia acestuia:

Acum locul oribilelor scene s-a transformat intr-unul de pelerinaj. Durerea a unit cele doua familii. Fratele asasinului si rudele victimelor se ocupa impreuna de inmormantari.

Anne Toth, mama copilului de 7 ani si fosta iubita a criminalului, este asteptata sa se intoarca miercuri din Italia, unde se afla la munca. Practic, ea poate da si mai multe explicatii despre relatia cu Ion si despre cum s-a putut intampla asa ceva dupa ce l-a parasit, spun vecinii, pentru un alt barbat.

Deocamdata rudele spun ca aceasta nu are bani sa ajunga acasa si ca i-a cerut patronului ei ajutorul. Acum, intreaga comunitate din Sag se pregateste de inmormantare. Ion Ciucea, cel care a provocat atata durere inainte de a se sinucide, va fi ingropat miercuri. Victimele sale il vor urma peste o zi.