Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au impacat dupa 3 zile

Desi parea ca s-a produs despartirea anului, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea nu le-au dat satisfactie carcotasilor si s-au impacat.

Cele doua vedete nu au putut sa renunte la cei trei ani de relatie, asa ca, dupa numai trei zile, au revenit la sentimente mai bune.

Un rol important in impacarea dintre Cristea si fosta asistenta a lui Capatos l-a jucat chiar patronul fotbalistului, Florian Walter.

Actionarul clubului Petrolul Ploiesti le-a proimis celor doi ca le va fi nas de cununie, iar sambata seara a organizat o petrecere intr-un club din Paulesti. Sub pretextul ca vor sarbatori victoria echipei Petrolul in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, Florian Walter a invitat-o si pe Bianca Dragusanu la petrecere.

„Printul” nu a putut sta departe de roscata si a reusit ca pe pacursul intregii nopti sa o impace.

Pe de alta parte, Dan Capatos crede ca cearta dintre Bianca si Adrian Cristea a fost regizata. Moderatorul sustine ca fosta lui asistenta este avida de publicitate:

„Bianca, daca nu scriu ziarele doua zile de ea, il ia pe fraierila asta si il pune sa-si faca gentile… Se mai despart joi si se impaca sambata, iar in noaptea de duminica fac sex”

Sursa: vedeta.ro