Best Of Media Music Awards 2015 / powered by Coca Cola

Best Of Media Music Awards 2015 / powered by Coca Cola |
Romania’s #1 ♫Music Channel: http://bit.ly/Subscribe2CatMusic

#MMA 2015 #CokeStream
Direct din topurile muzicale, artistii Cat Music au stralucit la Media Music Awards 2015.
Peste 40 de artisti au fost prezenti la cea de-a 4-a editie a Media Music Awards 2015, in fata a peste 40.000 de spectatori.
Totul a avut loc pe 3 septembrie la Sibiu, capitala muzicii romanesti din 2011 si pana in prezent. 13 este un numar magic, de cele mai multe ori si iata ca a adus noroc si in acea seara.
13 dintre trofeele acordate au fost inmanate artistilor Cat Music, iar casa de discuri a primit, pentru al 4-lea an consecutiv, trofeul “Best Label”.
Delia si Smiley au fost marii castigatori Media Music Awards 2015. Delia a fost cea mai premiata artista a serii si a premiilor muzicale in cei 4 ani de cand se organizeaza.
(7 premii, alaturi de Kaira, pentru hitul „Pe aripi de vant”)
Smiley si-a adjudecat 5 trofee, iar pe langa cel de “Best Male”, artistul a primit si premiul “Fastest Climber” pentru hitul “Oarecare”, dar si MTV Award, Coca Cola Award si Kiss Award.
Lista castigatorilor este continuata de catre trupa Voltaj, desemnata “Best Group”.
Show-ul de exceptie a fost completat cu momente senzationale marca Delia, Smiley, Elena Gheorghe, Bere Gratis, Jo, Randi, Uddi, Nadir, Lidia Buble, Feli, Peter Pop, Cabron, DJ Sava & Hevito, What’s UP, Shift si Voltaj.

Cat Music Online:
http://fb.com/CatMusicRomania
http://www.youtube.com/catmusicoffice
http://www.twitter.com/catmusicromania
http://www.catmusic.ro